Špagete karbonare



                                               potrebno:
                                               500 gr špageta
                                               200 gr suvog vrata
                                               1 pakovanje Zdenke
                                               2 čaše kisele pavlake
                                               ulje, so, origano

Suvi vrat iseckajte na tanke ražnjiće. Špagete stavite u malo posoljenu kipuću vodu i kuvajte 5 minuta. Dok se špagete kuvaju u veću šerpu sipajte malo ulja, dodajte iseckan suvi vrat i malo propržite, dok ne porumeni. Dodajte Zdenke i pavlaku i neprestano mešajte dok se sir ne istopi. Sipajte proceđene špagete, dodajte malo soli i origana, i dobro promešajte. Služite tople. Po želji pospite parmezanom.

Recept sam pronašla ovde, malo sam ga izmenila.

Коментари

  1. Jeste ovo je odlicno jer vecina voli to da jede.Meni jso uvek smesno kad me neke drugarice pitaju kako se pravi..jer zamisljaju zbog iemna da je jako komplikovano:)

    ОдговориИзбриши
  2. ovo su odlične špagete, kod mene uvijek prolaze ! Kod tebe baš fino,ukusno izgledaju, super !

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Galete ili Bakin kolač

Posni Išleri