potrebno:
4 svinjske šnicle
ulje, so, vegeta i biber
200 gr šampinjona
1 veća glavica crnog luka
50 gr slanine
1 kisela pavlaka
1 dl belog vina
Šnicle izlupati čekićem za meso, posoliti, pobiberiti i otaviti da odstoje kratko. Pržiti ih u zagrejanom ulju. U ulje gde su pržene šnicle staviti sitno seckan crni luk i pržiti ga dok nedobije zlatnu boju. Dodati sitno seckanu slaninu, kratko dinstati i onda šampinjone sečene na listiće. Sipati belo vino i ostaviti da se dinsta 5 minuta. Umešati kiselu pavlaku i začiniti po ukusu. Šnicle vratiti u sos, poklopiti i još malo krčka. Prijatno!
Super a to sto si dodala vino, daje poseban ukus...
ОдговориИзбришиSJAJNO !! I JA SLIČNO PRAVIM!!
ОдговориИзбришиI ja ovo pravim,super je!!!
ОдговориИзбришиHvala vam!
ОдговориИзбришиMmmmm, obozavam sampinjone :)
ОдговориИзбриши