Nagradaaaaaa....





Jupi, baš sam se obradovala još jednoj nagradi od Jasne ( http://jasnaskitchencreations.blogspot.com)!!!!! 

Rođena sam u Loznici, a živim u Malom Zvorniku, mnogi neznaju i kada pomenem gde živim svi misle da  pripada  Bosni, pa zato više pominjem Loznicu. Blizu sam se i udala, tako da živim blizu mojih roditelja, što me veoma raduje. Trenutno nezaposlena. Gajim ćerkicu, koja je već velika devojčica, ide u predškolsku, čita, piše, uči engleski, ma sve je zanima. Što se osobina tiče veoma sam osetljiva, tvrdoglava i veoma uporna osoba. Trenutno mi je cilj da nađemo posao, pošto je i suprug ostao bez posla. Da se preselimo u veći grad i proširimo porodicu. Valjda će i to biti uskoro :)))) 
Nadam se da je to dovoljno. 


Nagrade prosleđujem dalje:
-Foodforthought-jelena
-Raznajela
-Sandraseasycooking
-Ruza123-cooking
-Majinakuhinja
-Casadevainilla
-Moja-kuhinjaa
-Mojslatkisvet
-Mojislatkisi
-Coolrecepti

Preuzmite nagradu i recite 7 stvari o sebi i prosledite na 5-10 blogova.


Коментари

  1. DRAGA MARIJANA OD SRCA TI HVALA NA DIVNOJ NAGRADICI !!! Želim ti da što pre dobijete posao i uskoro nas obradujete sa najlepšim vestima :-))))))) !!! VELIKI POZDRAV DRAGA !!! Samo ovako nastavi i dalje!!! Uživam u tvojim receptima !

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala,draga Marijana! Zelim da ti se sve navedeno ispuni!

    ОдговориИзбриши
  3. Hvala ti puno! Volim ovakve nagrade, kada upoznajemo jedni druge. Zelim ti da sto pre pronadjes posao, a isto zelim i tvom suprugu :) Pozdrav cerkici :)

    ОдговориИзбриши
  4. Zelim ti ostvarenje barem jedne zelje i naravno Hvala za Nagradu i sto si mislila na mene !!!

    ОдговориИзбриши
  5. Draga Marijana, prvo hvala puno na nagrdici. U početku sam mislila da će ovaj blog biti samo za mene, tj. da ga niko neće ni čitati, ali eto ušla sam u blogerske vode i plivam. Nagradice smeštam na moju stranicu sa njima i sve su mi prelepe i puno mi znače.

    ОдговориИзбриши
  6. Puno hvala za nagradicu Marijana,predivna je!!I ja ih volim jer tako upoznajemo vise jedni druge,kao sto je rekla Mihaela.Posto si vredna,uporna i tvrdoglava,verujem da ce ti se zelje i planovi ubrzo i ostvariti.Lepo je druziti se sa tobom i imati te bar kao blog prijatelja,kad ne mozemo na zalost drugacije:)

    ОдговориИзбриши
  7. Draga Marijana,od srca ti hvala,divna si!Volela bih da ostvaris sve svoje planove.Veliki pozdrav tebi i tvojoj porodici.

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Čar na dar

Rafaelo