понедељак, 10. октобар 2011.

Bela čokolada

Belu čokoladu pravim isto kao i Kinder oblandu, tako da neću ponavljati recept. Ovaj put sam pravila sa biljnim mlekom u prahu i izlila u baton oblandu, divno izgleda, a i veoma je ukusna.






6 коментара:

  1. Volim takve nadjeve od mlijeka u prahu. Isprobavala sam različite varijante, ovaj recept još nisam probala. Sad ću spremiti recept za Kinder oblatnu, a zabilježit ću i ovu Bijelu čokoladu u jedan folder gdje već (duže vrijeme) na isprobavanje čeka Kinder kolač (koji se također radi s mlijekom u prahu, ali bez oblatni). Moram kupiti mlijeko u prahu i isprobati sve te fine kolačiće:)

    ОдговориИзбриши
  2. To je oblanda velicine kao i obicna, ima dva ravna lista i dva rebrasta lista, ima je u vecim marketima.

    ОдговориИзбриши